Občinsko tekmovanje 2010

 Kot vsa leta poprej smo se tudi letos udeležili občinskega tekmovanja, katerega je organizirala Gasilska zveza Celje. Tako se je v soboto, 4.9.2010 v Škofji vasi odvijalo tekmovanje gasilske mladine. Naše društvo je zastopala ena ekipa pionirjev, katera je opravila odlično delo in tako osvojila prvo mesto v svoji kategoriji. Veselje je bilo še toliko večje, saj so nekateri izmed njih letos še zadnjič tekmovali v kategoriji pionirjev. Prepričani smo, da jim bo uspevalo tudi kot mladincem. 

Naslednji dan pa je tekmovalni duh prešel še na malo starejše člane društva. Tako sta se v nedeljo, 5.9.2010 v Škofji vasi zbrali še dve naši ekipi  - ena ekipa članov A ter ena ekipa članic A. Med sicer izredno močno konkurenco se je članom uspelo prebiti do prvega mesta, članice pa so bile tokrat stopničko nižje, vendar še vedno na odličnem drugem mestu. 

Tako se je vikend uspešno zaključil, gasilski dom je ponovno bogatejši za tri pokale, člani pa seveda izredno zadovoljni, saj smo ponovno dokazali, da sta se naše delo in trud poplačala. Še enkrat vsem skupaj in vsakemu posebej iskreno čestitamo!

  • Občni zbor PGD Zagrad-Pečovnik

    V soboto 27.2.2016 ob 18ti uri bo v prostorih....
  • Razpis za stanovanje

    PGD Zagrad-Pečovnik oddaja stanovanje v najem....
  • Gasilska veselica z Modrijani

    Vljudno vas vabimo na doogdek desetleja v naši krajevni skupnosti! 22. avgusta praznujemo 70. let obstoja društva in pričnemo ob 18ti uri....